Stáří je smutné. Ne proto, že přestávají všechny radosti, ale proto, že přestává naděje.

Filmografie

21. září 2006 v 15:37 |  Sarah Michelle Gellar
2005 Southland Tales
2005 Happily N'Ever After (2005) (voice) - Cinderella
2004 Romantic Comedy - Kate Willous
2004 The Grudge - Karen
2004 2004: A Light Knight's Odyssey (TV, hlas) - Ranger
2004 Scooby Doo 2 : Nespoutané příšery /Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed/ - Daphne
2002 TV Guide 50 Best Shows of All Time: A 50th Anniversary Celebration (TV)
2002 Scream: The E! True Hollywood Story (TV)
2002 Scooby-Doo /Scooby-Doo/ - Daphne Blake
2002 Nickelodeon Kids' Choice Awards '02 (TV) - konferenciérka
2002 MTV 2002 Movie Awards (TV) - host
2002 E! Rank: 25 Toughest Stars (TV)
2002 E! Entertainment Special: Who Let the Dog Out? (TV) - Daphne Blake
2002 AMC Backstory: Buffy the Vampire Slayer (TV) - Buffy Summers
2001 The 100 Greatest TV Characters (TV) - Buffy
2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál)
2001 Harvard Man - Cindy Bandolini
2001 Boogeymen: The Killer Compilation (video) - Helen Shivers
2000 MTV 2000 Movie Awards (TV) - konferenciérka
2000 Christmas in Washington (TV) - host
2000 Grosse Pointe (TV seriál) v epizodě: "Passion Fish"
1999 VH1 Divas Live/99 (TV)
1999 Velmi nebezpečné známosti /Cruel Intentions/ - Kathryn Merteuil
1999 The 51st Annual Primetime Emmy Awards (TV) .... konferenciérka
1999 Neodolatelná /Simply Irresistible/ - Amanda Shelton
1999 She's All That
1999 Saturday Night Live: 25th Anniversary (TV)
1999-2000 Angel (TV seriál) - Buffy Anne Summers
1998 Malí válečníci /Small Soldiers/ (hlas) - Gwendy Doll
1998 Sex and the City (TV seriál) - Debbie v epizodě: "Escape from New York"
1998 Seventeen: The Faces for Fall (TV)
1998 MTV Video Music Awards 1998 (TV) .... konferenciérka
1998 Hercules (TV seriál - hlas) - Andromeda
1997 Vřískot 2 /Scream 2/ - Casey 'Cici' Cooper
1997 Tajemství loňského léta /I Know What You Did Last Summer/ - Helen Shivers
1997 Buffy, přemožitelka upírů /Buffy the Vampire Slayer/ (TV seriál) - Buffy Anne
Summers
1997 Beverly Hills Family Robinson (TV) - Jane Robinson
1994 All About Erica (video) - Kendall Hart
1993 Movie Watch (TV seriál) - Helen Shivers
1993-1995 All My Children (TV seriál) - Kendall Hart Lang Henry
1992 The Tonight Show with Jay Leno (TV show)
1992 The Big Breakfast (TV seriál) - Kathryn Merteuil
1992 Swans Crossing (TV seriál) - Sydney Rutledge
1991 Žena jménem Jackie /A Woman Named Jackie/ (TV miniseriál)
1989 High Stakes - Karen Rose
1989 Girl Talk (TV seriál)
1988 Funny Farm - Madolyn Smith's Studentka
1986 The Guiding Light (TV seriál)
1986 Crossbow (TV seriál) - Sara Guidotti
1985 Spenser: For Hire (TV seriál) - Emily v epizodě: "Company Man"
1984 Over the Brooklyn Bridge - Philova dcera
1983 An Invasion of Privacy (TV) - Jennifer Bianchi
1981 Love, Sidney (TV seriál) - Gail Hunnicutt
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama